Udgivet i Hygge

9 mors dags gaver til moren der elsker at bage

Af Kagedåser.dk

Mors dag er den helt specielle dag, hvor du med hjertet og en skøn gave kan overraske hende, der står dig nær. En god tradition hvor du kan påskønne din mor, så hun kan føle sig elsket og værdsat.

Børn i alle aldre kan være med. De små børn, der i al hemmelighed har været med til at bestemme gaven eller måske ligefrem selv har fremstillet den. De voksne børn som i mors øjne aldrig bliver helt voksne, men som til stadighed altid vil være hendes dejlige børn. Mors dags gaven gives med stolthed og den vil lige så sikkert blive modtaget med stolthed.

Hjælp på vej til mors hjemmebag

Er du en af de heldige, der kender den mor, der står i køkkenet i mange timer og som bare elsker at bage? Eller hende der kan fremtrylle de dejligste kager og lækkert brød på et splitsekund? Hende der bager sundt brød til hverdag og som gerne vil imponere med den flotteste og bedste fødselsdagsoverraskelse i form af en fantastisk kage.

Overrask hende med en mors dags gave, der både er til hjælp og inspiration, men også en gave, som hun kan hygge sig med. Glæd med mors dags gaver, der opmuntrer og fremskynder hendes bagekunst. Her er ideer til, hvad du kan overrække som gave.

1. Nyttige kagedåser til god og sikker opbevaring 

Kagedåser kan du få i alle former og farver. Du kan overraske med kagedåser med flotte motiver eller overraske med det enkle look, der passer til kaffe- og testellet. Kagedåserne er optimale til god og sikker opbevaring af kagerne, som tager sig pæne ud i en kagedåse.

De holder på kagernes smag og sprødhed. Der er også bare noget helt særligt ved at ved at sætte kagedåsen frem til hygge med nybagte småkager. Er du en af de fingersnilde, kan du selv lave en kagedåse.

2. Smart med en Køkkenmaskine

En god køkkenmaskine er en stor hjælp for enhver, der godt kan lide at tilbringe sin tid med at lave mad og bage. Du kan give en effektiv køkkenmaskine med dejkrog og piskeris, der kan røre den bedste dej og piske til den rigtige konsistens er opnået.

Med en køkkenmaskine kan din mor undgå svineri ud over hele køkkenet. Hun kan spare håndled og armkræfter og samtidig undgå skader. 

3. Gode skåle og målebægre for afstemt mål

Et godt råd er at give gode skåle i mors dags gave. Tit er der brug for skåle i forskellige størrelser for at kunne afstemme mængden. Én skål kan være til glasur, én til dej og en anden til kagepynten. Med flere skåle er hun fri for at vaske skålene op, imens bageriet og pyntningen foregår.

Skåle kan du anskaffe med måleenhed både digitale og med afmærkning i selve skålen. Skåle i glas kan hun se igennem og tjekke at alle ingredienser er rørt ordentligt sammen. Plastikskåle er holdbare og kan tåle et kraftigt piskeris.

4. Stabil Vægt sikrer den gode dej

Du kan også vælge den stabile vægt, som kan hænge på væggen eller stå fremme på bordet. Fordelen med en vægt på væggen er, at den altid er til rådighed. Der er ikke noget med at lede dybt i skabet eller flytte på utallige ting, før hun kan tage den i brug. 

Er hun er typen, der ikke synes om, at ting står fremme og roder, kan du vælge en stabil vægt med skål, som hun let kan flytte væk. En stabil vægt giver et mere sikkert mål og sikrer en jævn og god dej.

5. Masser af udstikkersæt og bageforme

Det er med ikke at gå ned på udstyr, hvad angår udstikkere og bageforme. De flotteste kager bliver som regel bagt ved brug af en kageform. Det er ikke nemt at forme en kage og få den til at ligne, det man vil, uden en bageform. Du kan gøre et forsøg med knive og andre redskaber, men det er ikke at sammenligne med en kage fra en form.

Udstikkere er vigtige til de mindre kager, hvor detaljer og ensartethed er vigtig. Der kommer alverdens småkager ud af at anvende forskellige udstikkere. De er også gode til at forme tal og bogstaver som pynt til kagerne.

6. Pynteligt og praktisk forklæde 

Et elegant mode forklæde, der passer ind i køkkenstilen vil vække lykke på mors dag. Det er vigtigt at holde sig ren i køkkenet og skåne sit tøj, mens man bager. Samtidig er forklædet til at tørre fingre i mellem hver håndvask.

Du kan også overraske med et sjovt forklæde med lidt kant, eller give det personlige forklæde trykt med egne billeder og tekst.

7. Bagebøger med inspiration

Der er inspiration at hente fra bage- og opskriftsbøger. Er det de små børn, der gerne vil stå i køkkenet sammen med mor, kan de give en bagebog, der inddrager børn. Bøger fra tv udsendelser med øvede bagermestre og kendisser vil helt sikkert også give pote.

Med en god bagebog kan hun finde frem til de gode fif og råd, der kan danne grundlag for, at hun bliver mester i bagning. Der er billeder og forklaringer i bøgerne, som kan give gode ideer til den næste kage. 

8. Kagefade og opsatser til bagerens præstation

Intet tager sig så flot ud indenfor bagekunsten end en kage på et flot fad eller på en opsats. Synet gør, at kagen eller de portionsdelte kager tager sig mere elegante og indbydende ud. Kagerne spiser du jo i overført betydning både med øjne og derefter med munden. Det er lidt som at sætte kagerne op på en piedestal. 

Giv et flot kagefad eller en høj opsats i mors dags gave og du giver mulighed for at hendes kage kommer til sin rette. Hun vil stolt kunne stille sine kager frem til skue. 

9. Personligt kort med 5 x rengøring eller mere

Når alt det hårde arbejde er gjort, er der som regel rod og svineri i køkkenet. Der er til den store opvask og til flere timers rengøring bagefter. Med tak for kage og godt brød kan du give et personligt kort med 5 eller for at flotte dig flere tilbud om at tage opvasken og gøre rent i køkkenet. 

Det vil helt sikkert glæde, at hun efter sliddet i køkkenet kan sætte sig tilbage og slappe af, mens du tager dig af det praktiske og kedelige arbejde bagefter.

Find det du mangler på kagedåser.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 115 produkter fra mere end 55 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 201 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:49:59.

2
Produkttyper
115
Produkter
15
Brands
55
Forhandlere
201
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.