Du er landet på Kagedåser.dk, det helt rigtige sted at finde Tefal småkager. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tefal småkager tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tefal Snack Collection plader: Kiks / Småkager (14)

Sidste produkt på vores liste er Tefal Snack Collection plader: Kiks / Småkager (14) som vi har fundet til 105,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav lækre sprøde småkager på dit Snack Collection multijern.
Der findes et utal af muligheder, og i pakken medfølger opskrifter til sandwich cookies, pære/chokolade charlotte og ostekage med hindbær. Tåler opvaskemaskine, og har desuden en praktisk non-…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Tefal Småkager på listen er Tefal Snack Collection plader: Kiks / Småkager (14) fra KitchenOne.dk med en pris på 105.00. Billigste udvalgte Småkager er Tefal Snack Collection plader: Kiks / Småkager (14) som du kan købe for 105.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Tefal Småkager data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Tefal Småkager tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Småkager guides:

Fandt du ikke det rigtige Småkager blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Småkager: