Du er landet på Kagedåser.dk, det helt rigtige sted at finde Mette Blomsterberg kagedåse. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mette Blomsterberg kagedåse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Blomsterbergs Kagedåse 2 stk.

  • Mærke: Mette Blomsterberg

Sidste produkt på vores liste er Blomsterbergs Kagedåse 2 stk. som vi har fundet til 169,95 hos Kop&Kande DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette fine kagedåsesæt fra Mette Blomsterberg består af en stor dåse på Ø22 cm. med en højde på 10 cm. og en lille kagedåse, der måler Ø17 cm med en højde på 9 cm. To helt perfekte størrelser til opbevaring af julens hjemmelavede eller købte småkager, slik, kiks eller hvad der end skal holdes styr på.
Hver opmærksom på at kagedåserne skal vaskes op i hånden med varmt vand og sæbe.
Det anbefales også at de vaskes inden første ibrugtagning….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Mette Blomsterberg Kagedåse på listen er Blomsterbergs Kagedåse 2 stk. fra Kop&Kande DK med en pris på 169.95. Billigste udvalgte Kagedåse er Blomsterbergs Kagedåse 2 stk. som du kan købe for 169.95 hos Kop&Kande DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Mette Blomsterberg Kagedåse data og priser er hentet fra 1 butikker (Kop&Kande DK). Alle Mette Blomsterberg Kagedåse tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kagedåse guides:

Fandt du ikke det rigtige Kagedåse blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kagedåse: